Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever

CU SI DESPRE PRODUSE FLP- INSCRIERE GRATUITA-INCEPE PROPRIA AFACERE

Acasa  Portal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CONTACT  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
PENTRU COMENZI DIN STRAINATATE LUATI LEGATURA CU ADMINISTRATORUL! AI GRIJA DE SANATATEA TA DAR SI DE BUZUNARUL TAU!PENTRU RELATII SUPLIMENTARE CONTACTATI ADMIN SITE LA MAIL simonic48@yahoo.com sau MESAJ IN FORUM LA PRODUSUL RESPECTIV-PENTRU A NAVIGA MAI USOR VA RECOMANDAM SA VA INREGISTRATI!
ID.400-000-538-363
messenger;
simonic48@yahoo.com

Chose the language and you can translate this forum!
Ultimele subiecte
» Buna Ziua
Aloe Vera Gelly EmptyLun Aug 11, 2014 8:51 am Scris de Doina.

» Produsele Forever in Top 10
Aloe Vera Gelly EmptyMier Apr 30, 2014 9:29 pm Scris de Admin

» Produsele Forever si pentru animale
Aloe Vera Gelly EmptyMier Apr 30, 2014 9:21 pm Scris de Admin

» Tarile pe care le sponsorizez!
Aloe Vera Gelly EmptyMier Apr 30, 2014 9:01 pm Scris de Admin

» FEBRUARIE 2014
Aloe Vera Gelly EmptyMier Apr 30, 2014 8:39 pm Scris de Admin

» Vital5
Aloe Vera Gelly EmptyMier Apr 30, 2014 2:10 am Scris de Admin

» Oferta de la Centurion Leaders
Aloe Vera Gelly EmptyMier Feb 12, 2014 4:43 am Scris de Admin

» Sonya Skin Care Kit
Aloe Vera Gelly EmptyMar Feb 11, 2014 10:40 am Scris de Admin

» Preturi Distribuitor si Preturi Consumator
Aloe Vera Gelly EmptyLun Feb 10, 2014 11:20 am Scris de Admin

Free Web Counter
CALENDAR ORTODOX
Promovare Site

Like us on Lacartes.com

Aloe Vera Gelly

In jos 
AutorMesaj
Admin
.
Admin

Data de inscriere : 21/11/2013

Aloe Vera Gelly Empty
MesajSubiect: Aloe Vera Gelly   Aloe Vera Gelly EmptyMar Noi 26, 2013 10:59 pm

Aloe Vera Gelly 1270821185.82
În trecut, Aloe vera era întrebuinţată pentru tratarea leziunilor cutanate minore. În multe gospodării, planta crescută în ghiveci era folosită ca prim-ajutor pentru arsuri. De aceea, în esenţă identic cu sucul obţinut direct din frunza de aloe, gelul nostru stabilizat de Aloe vera lubrifiază şi cele mai sensibile epiderme. Aloe Vera Gelly, gel translucid ce conţine agenţi de hidratare şi umectare, a fost special creat pentru aplicare topică în regiunea care necesită calmarea rapidă a unor iritaţii, şi reface hidratarea şi catifelarea iniţială. Aloe Vera Gelly pătrunde rapid în piele şi nu pătează hainele.
Aloe Vera Gelly calmează leziunile cutanate minore. De asemenea, poate fi aplicat pe piele înaintea tratamentelor ultrasonice sau după electroliză.
Hair-styliştii folosesc produsul pentru protecţia scalpului înainte de vopsiri şi ondulaţii permanente. În dulăpiorul din baie, în trusa de prim-ajutor, în bucătărie, în tabără, Aloe Vera Gelly este util oriunde, fiind companionul ideal al pielii care are nevoie de îngrijire atentă.
INGREDIENTE
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, glicerină, trietanolamină, carbomer, tocoferol (vitamina E naturală), alantoină, acid ascorbic, diazolidiniluree, EDTA disodic, metilparaben.
CONŢINUT
Volum net: 118 ml
MOD DE UTILIZARE
Se va aplica o cantitate suficientă de Aloe Vera Gelly, numai pe pielea corect curăţată în prealabil. La nevoie, se va repeta aplicarea.
Cod: #061
PRET CONSUMATOR 74.33 RON
CUMPARA cu 15% mai ieftin AICI
Sus In jos
https://aloevera.all-up.com

Aloe Vera Gelly
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Aloe Vera Gel
» Aloe Vera Gel
» Celula si Aloe Vera
» Beneficiile Aloe Vera
» Beneficiile Aloe Vera

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever :: Ingrijirea pielii (corp) :: Aloe Vera Gelly-
Mergi direct la: