Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever

CU SI DESPRE PRODUSE FLP- INSCRIERE GRATUITA-INCEPE PROPRIA AFACERE

Acasa  Portal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CONTACT  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
PENTRU COMENZI DIN STRAINATATE LUATI LEGATURA CU ADMINISTRATORUL! AI GRIJA DE SANATATEA TA DAR SI DE BUZUNARUL TAU!PENTRU RELATII SUPLIMENTARE CONTACTATI ADMIN SITE LA MAIL simonic48@yahoo.com sau MESAJ IN FORUM LA PRODUSUL RESPECTIV-PENTRU A NAVIGA MAI USOR VA RECOMANDAM SA VA INREGISTRATI!
ID.400-000-538-363
messenger;
simonic48@yahoo.com

Chose the language and you can translate this forum!
Ultimele subiecte
» Buna Ziua
Forever Ginkgo Plus EmptyLun Aug 11, 2014 8:51 am Scris de Doina.

» Produsele Forever in Top 10
Forever Ginkgo Plus EmptyMier Apr 30, 2014 9:29 pm Scris de Admin

» Produsele Forever si pentru animale
Forever Ginkgo Plus EmptyMier Apr 30, 2014 9:21 pm Scris de Admin

» Tarile pe care le sponsorizez!
Forever Ginkgo Plus EmptyMier Apr 30, 2014 9:01 pm Scris de Admin

» FEBRUARIE 2014
Forever Ginkgo Plus EmptyMier Apr 30, 2014 8:39 pm Scris de Admin

» Vital5
Forever Ginkgo Plus EmptyMier Apr 30, 2014 2:10 am Scris de Admin

» Oferta de la Centurion Leaders
Forever Ginkgo Plus EmptyMier Feb 12, 2014 4:43 am Scris de Admin

» Sonya Skin Care Kit
Forever Ginkgo Plus EmptyMar Feb 11, 2014 10:40 am Scris de Admin

» Preturi Distribuitor si Preturi Consumator
Forever Ginkgo Plus EmptyLun Feb 10, 2014 11:20 am Scris de Admin

Free Web Counter
CALENDAR ORTODOX
Promovare Site

Like us on Lacartes.com

Forever Ginkgo Plus

In jos 
AutorMesaj
Admin
.
Admin

Data de inscriere : 21/11/2013

Forever Ginkgo Plus Empty
MesajSubiect: Forever Ginkgo Plus   Forever Ginkgo Plus EmptySam Noi 23, 2013 12:19 am

Forever Ginkgo Plus 1265902304.47

Întreţineţi-vă creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul “tonic al creierului”, ale cărui proprietăţi sunt cunoscute de peste cinci milenii! Forever Ginkgo Plus este o combinaţie unică de patru plante originare din China. Extractului  din frunze de Ginkgo biloba, ingredientul principal, i-au fost asociate trei alte renumite ingrediente vegetale:  Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schizandra şi Remediul Fo-ti.
Se cunoaşte faptul că Ginkgo este cea mai veche specie de arbori care a supravieţuit. Acest arbore trăieşte incredibil de mult (chiar peste 1.000 de ani) şi este extrem de rezistent faţă de ciuperci şi insecte. Ginkgo biloba este unul din cele mai cunoscute suplimente nutritive în Europa şi America de Nord.
Extractul din frunze de ginkgo conţine flavonoide şi terpenoide care cresc rezistenţa capilarelor, având şi proprietăţi antioxidante. S-a dovedit că ginkgo îmbunătăţeşte circulaţia cerebrală, ceea ce îl face un remarcabil “tonic al creierului”.
Extract de Ginkgo biloba, pulbere (frunză), Reishi (Ganoderma lucidum), Schizandra (wu-wei-zi: Schisandra chinensis), Remediul Fo-ti (he-shou-wu: Polygonum multiflorum)
ALTE INGREDIENTE: Celuloză microcristalină, fosfat tricalcic, celuloză, acid stearic, croscarmeloză sodică, stearat de magneziu.
CONŢINUT: 60 tablete
1 tabletă de 2 ori pe zi.
Notă: Ginkgo Plus este contraindicat în perioada de sarcină sau alăptare şi copiilor sub şase ani.

Cod: #073
pret Consumator 160,09 Ron

CUMPARA cu 15% mai ieftin AICI
Sus In jos
https://aloevera.all-up.com

Forever Ginkgo Plus
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Forever Ginkgo Plus - secretul marilor campioni
» GINKGO BILOBA -arborele miracol
» Forever Pro 6
» Forever CardioHealth
» Forever Kids

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever :: Suplimente Alimentare :: Forever Ginkgo Plus-
Mergi direct la: