Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever

CU SI DESPRE PRODUSE FLP- INSCRIERE GRATUITA-INCEPE PROPRIA AFACERE

Acasa  Portal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CONTACT  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
PENTRU COMENZI DIN STRAINATATE LUATI LEGATURA CU ADMINISTRATORUL! AI GRIJA DE SANATATEA TA DAR SI DE BUZUNARUL TAU!PENTRU RELATII SUPLIMENTARE CONTACTATI ADMIN SITE LA MAIL simonic48@yahoo.com sau MESAJ IN FORUM LA PRODUSUL RESPECTIV-PENTRU A NAVIGA MAI USOR VA RECOMANDAM SA VA INREGISTRATI!
ID.400-000-538-363
messenger;
simonic48@yahoo.com

Chose the language and you can translate this forum!
Ultimele subiecte
» Buna Ziua
Forever Epiblanc EmptyLun Aug 11, 2014 8:51 am Scris de Doina.

» Produsele Forever in Top 10
Forever Epiblanc EmptyMier Apr 30, 2014 9:29 pm Scris de Admin

» Produsele Forever si pentru animale
Forever Epiblanc EmptyMier Apr 30, 2014 9:21 pm Scris de Admin

» Tarile pe care le sponsorizez!
Forever Epiblanc EmptyMier Apr 30, 2014 9:01 pm Scris de Admin

» FEBRUARIE 2014
Forever Epiblanc EmptyMier Apr 30, 2014 8:39 pm Scris de Admin

» Vital5
Forever Epiblanc EmptyMier Apr 30, 2014 2:10 am Scris de Admin

» Oferta de la Centurion Leaders
Forever Epiblanc EmptyMier Feb 12, 2014 4:43 am Scris de Admin

» Sonya Skin Care Kit
Forever Epiblanc EmptyMar Feb 11, 2014 10:40 am Scris de Admin

» Preturi Distribuitor si Preturi Consumator
Forever Epiblanc EmptyLun Feb 10, 2014 11:20 am Scris de Admin

Free Web Counter
CALENDAR ORTODOX
Promovare Site

Like us on Lacartes.com

Forever Epiblanc

In jos 
AutorMesaj
Admin
.
Admin

Data de inscriere : 21/11/2013

Forever Epiblanc Empty
MesajSubiect: Forever Epiblanc   Forever Epiblanc EmptySam Noi 23, 2013 2:33 am

Forever Epiblanc 1270818592.79

Mulţi dintre noi visăm să avem pielea netedă, curată. Însă modul actual de viaţă, caracterizat prin activitate intensă şi expunere la agresiunea factorilor de mediu,  provoacă deseori apariţia unor imperfecţiuni estetice şi pete brune.
Forever Epiblanc, cu formula sa exclusivă, a fost conceput special pentru a reda luminozitate tenului, a uniformiza textura pielii şi a diminua aspectul petelor brune. Gelul stabilizat de Aloe vera este o bază excelentă pentru extractele naturale din plante, precum strugurii-ursului (din care se obţine arbutina), Rumex occidentalis şi pentru vitamina E naturală, rezultând astfel  un produs de excepţie.
Rezultate maxime se vor obţine prin aplicarea directă, localizată a gelului  Forever Epiblanc la nivelul petelor brune, imperfecţiunilor estetice sau tulburărilor de coloraţie. Se recomandă, concomitent,  folosirea pe parcursul zilei a unui produs ecran solar, precum Forever Aloe Sunscreen.
INGREDIENTE
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, glicerină, arbutină, trietanolamină, ascorbil fosfat de sodiu, extract de Rumex occidentalis, hialuronat de sodiu, vitamina E (naturală),  gumă de xantan, carbomer, dimeticon, 1,2-hexanediol,  caprilil glicol, EDTA disodic, metilparaben, parfum.
CONŢINUT
Masă netă: 28,3 g
MOD DE UTILIZARE
Se aplică dimineaţa şi seara, strict localizat, pe pielea curată, numai în zonele în care se doreşte ameliorarea aspectului pătat, după care se aplică un produs hidratant. Se recomandă, totodată, folosirea produsului Forever Aloe Sunscreen pe parcursul zilei, pentru protecţie solară.
PRECAUŢII
A se evita contactul cu ochii. În cazul apariţiei unor iritaţii, ochii se vor clăti cu apă din abundenţă. Dacă iritaţia persistă, se va întrerupe folosirea produsului şi se va consulta medicul.
cod 236
Pret Consumator 101,45 Ron
CUMPARA cu 15% mai ieftin AICI
Sus In jos
https://aloevera.all-up.com

Forever Epiblanc
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Forever Pro 6
» Forever CardioHealth
» Forever Kids
» Forever Calcium
» Inscriere Forever

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever :: Ingrijirea Pielii(Ten) :: Forever Epiblanc-
Mergi direct la: