Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever

CU SI DESPRE PRODUSE FLP- INSCRIERE GRATUITA-INCEPE PROPRIA AFACERE

Acasa  Portal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CONTACT  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
PENTRU COMENZI DIN STRAINATATE LUATI LEGATURA CU ADMINISTRATORUL! AI GRIJA DE SANATATEA TA DAR SI DE BUZUNARUL TAU!PENTRU RELATII SUPLIMENTARE CONTACTATI ADMIN SITE LA MAIL simonic48@yahoo.com sau MESAJ IN FORUM LA PRODUSUL RESPECTIV-PENTRU A NAVIGA MAI USOR VA RECOMANDAM SA VA INREGISTRATI!
ID.400-000-538-363
messenger;
simonic48@yahoo.com

Chose the language and you can translate this forum!
Ultimele subiecte
» Buna Ziua
Facial Mask Powder EmptyLun Aug 11, 2014 8:51 am Scris de Doina.

» Produsele Forever in Top 10
Facial Mask Powder EmptyMier Apr 30, 2014 9:29 pm Scris de Admin

» Produsele Forever si pentru animale
Facial Mask Powder EmptyMier Apr 30, 2014 9:21 pm Scris de Admin

» Tarile pe care le sponsorizez!
Facial Mask Powder EmptyMier Apr 30, 2014 9:01 pm Scris de Admin

» FEBRUARIE 2014
Facial Mask Powder EmptyMier Apr 30, 2014 8:39 pm Scris de Admin

» Vital5
Facial Mask Powder EmptyMier Apr 30, 2014 2:10 am Scris de Admin

» Oferta de la Centurion Leaders
Facial Mask Powder EmptyMier Feb 12, 2014 4:43 am Scris de Admin

» Sonya Skin Care Kit
Facial Mask Powder EmptyMar Feb 11, 2014 10:40 am Scris de Admin

» Preturi Distribuitor si Preturi Consumator
Facial Mask Powder EmptyLun Feb 10, 2014 11:20 am Scris de Admin

Free Web Counter
CALENDAR ORTODOX
Promovare Site

Like us on Lacartes.com

Facial Mask Powder

In jos 
AutorMesaj
Admin
.
Admin

Data de inscriere : 21/11/2013

Facial Mask Powder Empty
MesajSubiect: Facial Mask Powder   Facial Mask Powder EmptySam Noi 23, 2013 5:23 am

Facial Mask Powder 1362754635.7998

Masca-pudră Facial Mask Powder este o combinaţie unică de ingrediente valoroase, alese pentru calităţile lor de curăţare în profunzime a porilor şi de hidratare cutanată. Se omogenizează perfect cu Aloe Activator pentru a se etala uşor în strat subţire la nivelul tenului. Albumina şi maltodextrina „redesenează " conturul feţei, iar caolinul absoarbe excesul de sebum.  Alantoina şi extractul de muşeţel au efect hidratant şi de întinerire a tenului.
INGREDIENTE
Albumină, maltodextrină, caolin, alantoină, romaniţă, extract din flori de muşeţel, diazolidiniluree, parfum, colorant D&C roşu nr. 27 lac de aluminiu.
CONŢINUT
Masă netă: 29 g
MOD DE UTILIZARE
Pentru prepararea unei măşti destinate utilizării imediate se omogenizează o doză-măsură de pudră cu o doză-măsură de Aloe Activator, picătură cu picătură, până la  obţinerea consistenţei de emulsie fină. Cu ajutorul pensulei cosmetice incluse în trusă se aplică masca sub forma unei pelicule fine, pe linie median ascendentă, către în afară, evitând zona ochilor, începând de la nivelul gâtului şi urcând progresiv cu “ancorare” în spatele urechilor. Se va  păstra  repaus în poziţie culcată, la 40 de grade faţă de orizontală, pentru circa 30 de minute (sau mai puţin pentru epidermele sensibile), nefiind permise mişcări ale musculaturii mimicii. Masca se va îndepărta după înmuierea sa prealabilă cu ajutorul unui prosop moale, umezit cu apă călduţă, urmată de clătirea din abundenţă a feţei, gâtului şi decolteului.
NOTĂ: Dacă după aplicarea măştii  apar contracţii musculare sau prurit ocazional, se va apăsa uşor zona respectivă până la dispariţia acestora, fără a se scărpina sau freca.  

Facial Mask Powder
Cod: #341

PRET CONSUMATOR 86.14 RON

CUMPARA mai ieftin cu 15% AICI
Sus In jos
https://aloevera.all-up.com

Facial Mask Powder
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sonya Translucent Pressed Powder
» Sonya Cream to Powder Foundation
» Forever Marine Mask

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever :: Ingrijirea Pielii(Ten) :: Facial Mask Powder-
Mergi direct la: