Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever

CU SI DESPRE PRODUSE FLP- INSCRIERE GRATUITA-INCEPE PROPRIA AFACERE

Acasa  Portal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CONTACT  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
PENTRU COMENZI DIN STRAINATATE LUATI LEGATURA CU ADMINISTRATORUL! AI GRIJA DE SANATATEA TA DAR SI DE BUZUNARUL TAU!PENTRU RELATII SUPLIMENTARE CONTACTATI ADMIN SITE LA MAIL simonic48@yahoo.com sau MESAJ IN FORUM LA PRODUSUL RESPECTIV-PENTRU A NAVIGA MAI USOR VA RECOMANDAM SA VA INREGISTRATI!
ID.400-000-538-363
messenger;
simonic48@yahoo.com

Chose the language and you can translate this forum!
Ultimele subiecte
» Buna Ziua
Forever Freedom EmptyLun Aug 11, 2014 8:51 am Scris de Doina.

» Produsele Forever in Top 10
Forever Freedom EmptyMier Apr 30, 2014 9:29 pm Scris de Admin

» Produsele Forever si pentru animale
Forever Freedom EmptyMier Apr 30, 2014 9:21 pm Scris de Admin

» Tarile pe care le sponsorizez!
Forever Freedom EmptyMier Apr 30, 2014 9:01 pm Scris de Admin

» FEBRUARIE 2014
Forever Freedom EmptyMier Apr 30, 2014 8:39 pm Scris de Admin

» Vital5
Forever Freedom EmptyMier Apr 30, 2014 2:10 am Scris de Admin

» Oferta de la Centurion Leaders
Forever Freedom EmptyMier Feb 12, 2014 4:43 am Scris de Admin

» Sonya Skin Care Kit
Forever Freedom EmptyMar Feb 11, 2014 10:40 am Scris de Admin

» Preturi Distribuitor si Preturi Consumator
Forever Freedom EmptyLun Feb 10, 2014 11:20 am Scris de Admin

Free Web Counter
CALENDAR ORTODOX
Promovare Site

Like us on Lacartes.com

Forever Freedom

In jos 
AutorMesaj
Admin
.
Admin

Data de inscriere : 21/11/2013

Forever Freedom Empty
MesajSubiect: Forever Freedom   Forever Freedom EmptyVin Noi 22, 2013 10:06 pm

Forever Freedom 1268134292.24
Forever Freedom combină Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu gust plăcut de portocală, cu substanţe necesare menţinerii mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor.
Am îmbogăţit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitină, două substanţe de origine naturală, cu rol în menţinerea mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor. Mai mult, am adăugat vitamina C şi MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor.
Sulfatul de glucozamină şi cel de condroitină sunt substanţe naturale ce contribuie la păstrarea structurii şi gradului de hidratare a cartilajelor, aceste “amortizoare de şocuri” ale organismului. De asemenea, aceste substanţe ajută la păstrarea vâscozităţii adecvate a lichidului lubrifiant din articulaţii, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafeţe deasupra alteia. Pe măsură ce organismul îmbătrâneşte, capacitatea de a produce substanţele necesare unui cartilaj sănătos scade, ceea ce duce la uzura articulaţiilor.
120 ml de Forever Freedom asigură cantităţile uzual recomandate pentru sulfatul de glucozamină (1500 mg), sulfatul de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM şi 250 mg vitamina C.
În combinaţie, sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină, vitamina C şi MSM-ul constituie prima linie de apărare împotriva deteriorării articulaţiilor.
La fel ca în cazul altor produse FLP, aceste substanţe nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformaţi Forever Freedom într-un mod practic şi nutritiv de a începe ziua!
Gel Stabilizat de Aloe Vera (suc), sorbitol, concentrat de suc natural de portocale (aromă), fructoză, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, aromă naturală de portocale, metil sulfonil metan, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu  (pentru menţinerea aromei), tocoferol (antioxidant). Conţine cochilii de crustacee (crevete, crab, homar).
CONŢINUT: 1 litru
 A se agita înainte de folosire.
A se păstra la frigider după desigilare.
Se vor consuma 60 – 120 ml, de 1-2 ori pe zi.

• Formulă unică, disponibilă într-o băutură pe bază de aloe, asigură un mijloc practic şi nutritiv de apărare faţă de simptomele uzurii articulaţiilor
  • Asimilare mai bună datorită gelului de Aloe vera cu rol de transportor
  • Conţine substanţe proprii organismului, prezente în articulaţii

- cod: 196  
     PRET CONSUMATOR 172.60 Ron
CUMPARA cu 15% mai ieftin AICI

Sus In jos
https://aloevera.all-up.com

Forever Freedom
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Forever Pro 6
» Forever Aloe2Go
» Forever Nature's18
» Forever Garcinia Plus
» Forever Active HA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever :: Bauturi Nutritive :: Forever Freedom-
Mergi direct la: