Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever

CU SI DESPRE PRODUSE FLP- INSCRIERE GRATUITA-INCEPE PROPRIA AFACERE

Acasa  Portal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CONTACT  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
PENTRU COMENZI DIN STRAINATATE LUATI LEGATURA CU ADMINISTRATORUL! AI GRIJA DE SANATATEA TA DAR SI DE BUZUNARUL TAU!PENTRU RELATII SUPLIMENTARE CONTACTATI ADMIN SITE LA MAIL simonic48@yahoo.com sau MESAJ IN FORUM LA PRODUSUL RESPECTIV-PENTRU A NAVIGA MAI USOR VA RECOMANDAM SA VA INREGISTRATI!
ID.400-000-538-363
messenger;
simonic48@yahoo.com

Chose the language and you can translate this forum!
Ultimele subiecte
» Buna Ziua
Aloe Blossom Herbal Tea EmptyLun Aug 11, 2014 8:51 am Scris de Doina.

» Produsele Forever in Top 10
Aloe Blossom Herbal Tea EmptyMier Apr 30, 2014 9:29 pm Scris de Admin

» Produsele Forever si pentru animale
Aloe Blossom Herbal Tea EmptyMier Apr 30, 2014 9:21 pm Scris de Admin

» Tarile pe care le sponsorizez!
Aloe Blossom Herbal Tea EmptyMier Apr 30, 2014 9:01 pm Scris de Admin

» FEBRUARIE 2014
Aloe Blossom Herbal Tea EmptyMier Apr 30, 2014 8:39 pm Scris de Admin

» Vital5
Aloe Blossom Herbal Tea EmptyMier Apr 30, 2014 2:10 am Scris de Admin

» Oferta de la Centurion Leaders
Aloe Blossom Herbal Tea EmptyMier Feb 12, 2014 4:43 am Scris de Admin

» Sonya Skin Care Kit
Aloe Blossom Herbal Tea EmptyMar Feb 11, 2014 10:40 am Scris de Admin

» Preturi Distribuitor si Preturi Consumator
Aloe Blossom Herbal Tea EmptyLun Feb 10, 2014 11:20 am Scris de Admin

Free Web Counter
CALENDAR ORTODOX
Promovare Site

Like us on Lacartes.com

Aloe Blossom Herbal Tea

In jos 
AutorMesaj
Admin
.
Admin

Data de inscriere : 21/11/2013

Aloe Blossom Herbal Tea Empty
MesajSubiect: Aloe Blossom Herbal Tea   Aloe Blossom Herbal Tea EmptyVin Noi 22, 2013 10:19 pm

Aloe Blossom Herbal Tea 1265887612.29

Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de plante şi condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios şi o aromă bogată. Acest ceai este revitalizant, deşi nu conţine cofeină. Fie că este servit fierbinte, fie că i se adaugă cuburi de gheaţă, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat şi este uşor de preparat.
Acest produs internaţional combină ingrediente alese cu mare grijă din China, Jamaica, Egipt, America şi India. Scorţişoară reconfortantă, coajă de portocale şi cuişoare, pentru un gust plăcut de fructe, pimento şi ghimbir pentru efecte calmante. Am adăugat boboci florali de aloe culeşi de pe plantaţiile proprii, pentru un ceai reconfortant, hipocaloric. Aloe Blossom Herbal Tea este o parte importantă a programelor Forever de monitorizare a greutăţii corporale.
scorţişoară, coajă de portocale, cuişoare, frunze de mure, pimento (piper de Jamaica), fenicul, ghimbir, nucşoară, boboci florali de Aloe vera, Gymnema silvestre, muşeţel.
CONŢINUT: 25 plicuri sigilate individual.
Pentru 1 cană de ceai fierbinte, folosiţi 1 plic. Introduceţi plicul de ceai în apă clocotită timp de 3-5 minute. Pentru 1 litru de ceai cu gheaţă, introduceţi 4 plicuri de ceai în 2 căni cu apă clocotită, timp de 3-5 minute, apoi scoateţi plicurile, completaţi cu încă 2 căni de apă rece şi refrigeraţi. 
Curativ se pot face 2 litri de ceai cu 1 singur plic.

• Fără calorii
  • Fără cofeină
  • Cod: #200
    PRET CONSUMATOR 87.81 RON

CUMPARA cu 15% mai ieftin AICI
Sus In jos
https://aloevera.all-up.com

Aloe Blossom Herbal Tea
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Aloe Pro-Set
» Aloe MSM Gel
» Aloe First
» Aloe Lips
» Aloe Vera Gel

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever :: Bauturi Nutritive :: Aloe Blossom Herbal Tea-
Mergi direct la: