Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever

CU SI DESPRE PRODUSE FLP- INSCRIERE GRATUITA-INCEPE PROPRIA AFACERE

Acasa  Portal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CONTACT  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
PENTRU COMENZI DIN STRAINATATE LUATI LEGATURA CU ADMINISTRATORUL! AI GRIJA DE SANATATEA TA DAR SI DE BUZUNARUL TAU!PENTRU RELATII SUPLIMENTARE CONTACTATI ADMIN SITE LA MAIL simonic48@yahoo.com sau MESAJ IN FORUM LA PRODUSUL RESPECTIV-PENTRU A NAVIGA MAI USOR VA RECOMANDAM SA VA INREGISTRATI!
ID.400-000-538-363
messenger;
simonic48@yahoo.com

Chose the language and you can translate this forum!
Ultimele subiecte
» Buna Ziua
Aloe Deep Cleansing Exfoliator EmptyLun Aug 11, 2014 8:51 am Scris de Doina.

» Produsele Forever in Top 10
Aloe Deep Cleansing Exfoliator EmptyMier Apr 30, 2014 9:29 pm Scris de Admin

» Produsele Forever si pentru animale
Aloe Deep Cleansing Exfoliator EmptyMier Apr 30, 2014 9:21 pm Scris de Admin

» Tarile pe care le sponsorizez!
Aloe Deep Cleansing Exfoliator EmptyMier Apr 30, 2014 9:01 pm Scris de Admin

» FEBRUARIE 2014
Aloe Deep Cleansing Exfoliator EmptyMier Apr 30, 2014 8:39 pm Scris de Admin

» Vital5
Aloe Deep Cleansing Exfoliator EmptyMier Apr 30, 2014 2:10 am Scris de Admin

» Oferta de la Centurion Leaders
Aloe Deep Cleansing Exfoliator EmptyMier Feb 12, 2014 4:43 am Scris de Admin

» Sonya Skin Care Kit
Aloe Deep Cleansing Exfoliator EmptyMar Feb 11, 2014 10:40 am Scris de Admin

» Preturi Distribuitor si Preturi Consumator
Aloe Deep Cleansing Exfoliator EmptyLun Feb 10, 2014 11:20 am Scris de Admin

Free Web Counter
CALENDAR ORTODOX
Promovare Site

Like us on Lacartes.com

Aloe Deep Cleansing Exfoliator

In jos 
AutorMesaj
Admin
.
Admin

Data de inscriere : 21/11/2013

Aloe Deep Cleansing Exfoliator Empty
MesajSubiect: Aloe Deep Cleansing Exfoliator   Aloe Deep Cleansing Exfoliator EmptyDum Noi 24, 2013 1:15 am

Aloe Deep Cleansing Exfoliator 1265962974.77

Expunerea zilnică la acţiunea factorilor de mediu poate deteriora aspectul tenului. Dacă epiderma necesită curăţare suplimentară prin exfoliere delicată, fără riscul apariţiei iritaţiilor provocate de acţiunea prea abrazivă a produselor de gomaj clasice, Sonya®Aloe Deep-Cleansing Exfoliator, cu Aloe vera şi microsfere naturale de jojoba, este soluţia ideală.
Datorită conţinutului bogat în aloe şi microsfere naturale de jojoba, acest exfoliant acţionează profund, dar delicat, având formula ideală pentru a lăsa epiderma netedă şi catifelată; aloe este hidratantă, iar microsferele de jojoba curăţă porii în profunzime
INGREDIENTE
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, amidon de porumb (Zea mays), decil glucozidă, copolimer acrilat, ulei de jojoba hidrogenat, cocamidopropil betaină, arginină, glicerină, extract de castravete (fruct) (Cucumis sativus), extract de lămâie (fruct) (Citrus medica limonum), fenoxietanol, metil-izotiazolinonă, EDTA disodic, parfum.
CONŢINUT
Volum net: 118 ml
MOD DE UTILIZARE
Se va folosi de aproximativ 2 ori pe săptămână, după demachierea efectuată cu Sonya® Aloe Purifiyng Cleanser. Se aplică produsul pe faţa şi decolteul prealabil umezite. Se masează delicat faţa şi decolteul timp de 2-3 minute, evitându-se regiunea din jurul ochilor. Se îndepărtează cu apă călduţă, apoi faţa se tamponează uşor cu un prosop curat.

Cod: #278

PRET CONSUMATOR 121.18 RON
    CUMPARA CU 15% MAI IEFTIN AICI
Sus In jos
https://aloevera.all-up.com

Aloe Deep Cleansing Exfoliator
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Aloe Deep Moisturizing Cream
» Aloe Pro-Set
» Aloe MSM Gel
» Aloe First
» Aloe Lips

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever :: Sonya Skin Care :: Aloe Deep Cleansing Exfoliator-
Mergi direct la: