Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever

CU SI DESPRE PRODUSE FLP- INSCRIERE GRATUITA-INCEPE PROPRIA AFACERE

Acasa  Portal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CONTACT  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
PENTRU COMENZI DIN STRAINATATE LUATI LEGATURA CU ADMINISTRATORUL! AI GRIJA DE SANATATEA TA DAR SI DE BUZUNARUL TAU!PENTRU RELATII SUPLIMENTARE CONTACTATI ADMIN SITE LA MAIL simonic48@yahoo.com sau MESAJ IN FORUM LA PRODUSUL RESPECTIV-PENTRU A NAVIGA MAI USOR VA RECOMANDAM SA VA INREGISTRATI!
ID.400-000-538-363
messenger;
simonic48@yahoo.com

Chose the language and you can translate this forum!
Ultimele subiecte
» Buna Ziua
Forever Garlic-Thyme EmptyLun Aug 11, 2014 8:51 am Scris de Doina.

» Produsele Forever in Top 10
Forever Garlic-Thyme EmptyMier Apr 30, 2014 9:29 pm Scris de Admin

» Produsele Forever si pentru animale
Forever Garlic-Thyme EmptyMier Apr 30, 2014 9:21 pm Scris de Admin

» Tarile pe care le sponsorizez!
Forever Garlic-Thyme EmptyMier Apr 30, 2014 9:01 pm Scris de Admin

» FEBRUARIE 2014
Forever Garlic-Thyme EmptyMier Apr 30, 2014 8:39 pm Scris de Admin

» Vital5
Forever Garlic-Thyme EmptyMier Apr 30, 2014 2:10 am Scris de Admin

» Oferta de la Centurion Leaders
Forever Garlic-Thyme EmptyMier Feb 12, 2014 4:43 am Scris de Admin

» Sonya Skin Care Kit
Forever Garlic-Thyme EmptyMar Feb 11, 2014 10:40 am Scris de Admin

» Preturi Distribuitor si Preturi Consumator
Forever Garlic-Thyme EmptyLun Feb 10, 2014 11:20 am Scris de Admin

Free Web Counter
CALENDAR ORTODOX
Promovare Site

Like us on Lacartes.com

Forever Garlic-Thyme

In jos 
AutorMesaj
Admin
.
Admin

Data de inscriere : 21/11/2013

Forever Garlic-Thyme Empty
MesajSubiect: Forever Garlic-Thyme   Forever Garlic-Thyme EmptySam Noi 23, 2013 1:59 am

Forever Garlic-Thyme Z

Utilizarea usturoiului şi a cimbrului în alimentaţie datează de mii de ani. Un papirus din Egiptul Antic (1500 î.Hr.) menţionează 22 de utilizări curative ale usturoiului. Astăzi, ştiinţa ne dezvăluie modul de acţiune al acestor plante.
Forever Garlic-Thyme combină usturoiul şi cimbrul, doi antioxidanţi foarte puternici, într-un supliment nutritiv cu efecte benefice asupra menţinerii sănătăţii. Dacă usturoiul este tăiat sau zdrobit, enzimele sale întră în acţiune, producând un agent antioxidant puternic. Studiile au arătat că ceilalţi compuşi ai usturoiului sprijină procesele metabolice de transformare a lipidelor în energie şi apără organismul împotriva radicalilor liberi.
Capsulele gelatinoase inodore de Garlic-Thyme mai conţin ajoene (sulf organic) cu proprietăţi benefice pentru organism şi lecitină, care ajută la emulsionarea lipidelor. Usturoiul mai conţine germaniu, un microelement care poate stimula sistemul imunitar, şi seleniu, un microelement antioxidant.
Cimbrul conţine antioxidanţii tanin, fenol şi timol (saponine). Alte substanţe nutritive existente în Garlic-Thyme sunt potasiul, calciul, magneziul, complexul vitaminei B şi vitamina C.
Concentrat inodor de usturoi, lichid (căţel de usturoi) (echivalent a 1.000 mg de usturoi proaspăt), Cimbru pulbere (frunze)
ALTE INGREDIENTE: Ulei de rapiţă, gelatină, glicerină, lecitină, ceară de albine, apă distilată, extract de roşcove. Conţine soia.
CONŢINUT: 100 capsule gelatinoase
1 capsulă gelatinoasă la fiecare masă.
cod 065
Pret Consumator 92,68 Ron
CUMPARA mai ieftin cu 15% AICI
Sus In jos
https://aloevera.all-up.com

Forever Garlic-Thyme
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Forever Pro 6
» Forever Vision
» Intrebari Forever
» Forever Epiblanc
» Forever Argi+

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever :: Suplimente Alimentare :: Forever Garlic-Thyme-
Mergi direct la: