Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever

CU SI DESPRE PRODUSE FLP- INSCRIERE GRATUITA-INCEPE PROPRIA AFACERE

Acasa  Portal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CONTACT  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
PENTRU COMENZI DIN STRAINATATE LUATI LEGATURA CU ADMINISTRATORUL! AI GRIJA DE SANATATEA TA DAR SI DE BUZUNARUL TAU!PENTRU RELATII SUPLIMENTARE CONTACTATI ADMIN SITE LA MAIL simonic48@yahoo.com sau MESAJ IN FORUM LA PRODUSUL RESPECTIV-PENTRU A NAVIGA MAI USOR VA RECOMANDAM SA VA INREGISTRATI!
ID.400-000-538-363
messenger;
simonic48@yahoo.com

Chose the language and you can translate this forum!
Ultimele subiecte
» Buna Ziua
Relaxation Shower Gel EmptyLun Aug 11, 2014 8:51 am Scris de Doina.

» Produsele Forever in Top 10
Relaxation Shower Gel EmptyMier Apr 30, 2014 9:29 pm Scris de Admin

» Produsele Forever si pentru animale
Relaxation Shower Gel EmptyMier Apr 30, 2014 9:21 pm Scris de Admin

» Tarile pe care le sponsorizez!
Relaxation Shower Gel EmptyMier Apr 30, 2014 9:01 pm Scris de Admin

» FEBRUARIE 2014
Relaxation Shower Gel EmptyMier Apr 30, 2014 8:39 pm Scris de Admin

» Vital5
Relaxation Shower Gel EmptyMier Apr 30, 2014 2:10 am Scris de Admin

» Oferta de la Centurion Leaders
Relaxation Shower Gel EmptyMier Feb 12, 2014 4:43 am Scris de Admin

» Sonya Skin Care Kit
Relaxation Shower Gel EmptyMar Feb 11, 2014 10:40 am Scris de Admin

» Preturi Distribuitor si Preturi Consumator
Relaxation Shower Gel EmptyLun Feb 10, 2014 11:20 am Scris de Admin

Free Web Counter
CALENDAR ORTODOX
Promovare Site

Like us on Lacartes.com

Relaxation Shower Gel

In jos 
AutorMesaj
Admin
.
Admin

Data de inscriere : 21/11/2013

Relaxation Shower Gel Empty
MesajSubiect: Relaxation Shower Gel   Relaxation Shower Gel EmptyMar Noi 26, 2013 10:08 pm

Relaxation Shower Gel 1270819408.33

Bucură-te la fiecare duş de ritualul profesionist de îngrijire a pielii cu noul Relaxation Shower Gel. Formula sa calmantă şi hrănitoare, pe bază de Aloe vera, uleiuri esenţiale şi extracte de bergamotă şi castravete transformă acest produs într-un gel de duş pe care îl vei iubi.
Foloseşte-l cu lufa Forever, iar grijile tale vor dispărea ca prin minune. Proprietăţile  de hidratare, calmare şi catifelare îţi vor răsfăţa pielea, conferindu-i totodată un parfum calmant. Relaxation Shower Gel este modul ideal de a începe în plină formă o nouă zi sau relaxarea binemeritată după o zi lungă şi agitată.
INGREDIENTE

Aloe Barbadensis Gel (Gel stabilizat de Aloe vera), C14-15 olefin sulfonat de sodiu , apă,  lauramidopropil betaină, PEG-80 sorbitan laurat, sulfat de sodiu tridecet, PEG-150 distearat, cocamidopropil hidroxisultain, lauroamfodiacetat disodic, laurat de sodiu 13-carboxilat, ulei de lavandă (Lavandula Angustifolia), ulei de scoarţă de cedru (Cedrus Atlantica), ulei din fruct de Citrus Aurantium Bergamia (bergamotă), extract de castravete (Cucumis Sativus), extract de lămâie (Citrus Medica Limonum), glicerină, acid citric, clorură de sodiu, fenoxietanol, metilizotiazolinon, parfum.

CONŢINUT

Volum net: 192 ml
MOD DE UTILIZARE 
Aplicaţi Relaxation Shower Gel cu ajutorul lufei sau al unui burete. Folosiţi şi Relaxation Bath Salts pentru o experienţă de neuitat.

Cod: #287
PRET CONSUMATOR 93.10 RON

CUMPARA CU 15% MAI IEFTIN AICI
Sus In jos
https://aloevera.all-up.com

Relaxation Shower Gel
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Relaxation Massage Lotion
» Relaxation Bath Salts

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever :: Ingrijirea pielii (corp) :: Relaxation Shower Gel-
Mergi direct la: