Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever

CU SI DESPRE PRODUSE FLP- INSCRIERE GRATUITA-INCEPE PROPRIA AFACERE

Acasa  Portal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CONTACT  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
PENTRU COMENZI DIN STRAINATATE LUATI LEGATURA CU ADMINISTRATORUL! AI GRIJA DE SANATATEA TA DAR SI DE BUZUNARUL TAU!PENTRU RELATII SUPLIMENTARE CONTACTATI ADMIN SITE LA MAIL simonic48@yahoo.com sau MESAJ IN FORUM LA PRODUSUL RESPECTIV-PENTRU A NAVIGA MAI USOR VA RECOMANDAM SA VA INREGISTRATI!
ID.400-000-538-363
messenger;
simonic48@yahoo.com

Chose the language and you can translate this forum!
Ultimele subiecte
» Buna Ziua
Relaxation Bath Salts EmptyLun Aug 11, 2014 8:51 am Scris de Doina.

» Produsele Forever in Top 10
Relaxation Bath Salts EmptyMier Apr 30, 2014 9:29 pm Scris de Admin

» Produsele Forever si pentru animale
Relaxation Bath Salts EmptyMier Apr 30, 2014 9:21 pm Scris de Admin

» Tarile pe care le sponsorizez!
Relaxation Bath Salts EmptyMier Apr 30, 2014 9:01 pm Scris de Admin

» FEBRUARIE 2014
Relaxation Bath Salts EmptyMier Apr 30, 2014 8:39 pm Scris de Admin

» Vital5
Relaxation Bath Salts EmptyMier Apr 30, 2014 2:10 am Scris de Admin

» Oferta de la Centurion Leaders
Relaxation Bath Salts EmptyMier Feb 12, 2014 4:43 am Scris de Admin

» Sonya Skin Care Kit
Relaxation Bath Salts EmptyMar Feb 11, 2014 10:40 am Scris de Admin

» Preturi Distribuitor si Preturi Consumator
Relaxation Bath Salts EmptyLun Feb 10, 2014 11:20 am Scris de Admin

Free Web Counter
CALENDAR ORTODOX
Promovare Site

Like us on Lacartes.com

Relaxation Bath Salts

In jos 
AutorMesaj
Admin
.
Admin

Data de inscriere : 21/11/2013

Relaxation Bath Salts Empty
MesajSubiect: Relaxation Bath Salts   Relaxation Bath Salts EmptyMar Noi 26, 2013 10:12 pm

Relaxation Bath Salts 1265961541.91

Lasă-ţi grijile să dispară cufundându-te într-o baie cu săruri de la Marea Moartă, lavandă şi uleiuri esenţiale.
Încă din vremea Egiptului Antic, oameni din toate colţurile lumii obişnuiau să meargă la Marea Moartă, datorită cunoscutelor sale efecte terapeutice. Sărurile de la Marea Moartă sunt excelente pentru calmarea şi rehidratarea pielii.
Lavanda este renumită pentru proprietăţile sale aromaterapeutice  şi calmante. Folosirea lavandei şi a uleiurilor în aromaterapie s-a dovedit a fi benefică în tulburările de somn şi pentru relaxare.
Forever Living a reunit aceste două ingrediente nemaipomenite în Relaxation Bath Salts, cel mai relaxant elixir de baie de pe piaţa actuală. Cu numai două linguri de sare de baie te vei bucura de o experienţă calmantă şi relaxantă de neuitat.
INGREDIENTE
Sare de mare, ulei din Lavandula angustifolia (lavandă), ulei din fruct de Citrus Aurantium Bergamia (bergamotă), ulei din Cedrus Atlantica Bark (cedru), maltodextrină, silice hidratată, parfum.
CONŢINUT
Masă netă: 350 g
MOD DE UTILIZARE
Adăugaţi aproximativ două linguri de Relaxation Bath Salts în apă caldă. Pentru rezultate optime, aşteptaţi până la dizolvarea completă (amestecaţi, dacă este necesar).
Cod: #286
PRET CONSUMATOR 112.53 RON

CUMPARA CU 15 % MAI IEFTIN AICI
Sus In jos
https://aloevera.all-up.com

Relaxation Bath Salts
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Aloe Bath Gelee
» Relaxation Shower Gel
» Relaxation Massage Lotion

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever :: Ingrijirea pielii (corp) :: Relaxation Bath Salts-
Mergi direct la: