Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever

CU SI DESPRE PRODUSE FLP- INSCRIERE GRATUITA-INCEPE PROPRIA AFACERE

Acasa  Portal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CONTACT  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
PENTRU COMENZI DIN STRAINATATE LUATI LEGATURA CU ADMINISTRATORUL! AI GRIJA DE SANATATEA TA DAR SI DE BUZUNARUL TAU!PENTRU RELATII SUPLIMENTARE CONTACTATI ADMIN SITE LA MAIL simonic48@yahoo.com sau MESAJ IN FORUM LA PRODUSUL RESPECTIV-PENTRU A NAVIGA MAI USOR VA RECOMANDAM SA VA INREGISTRATI!
ID.400-000-538-363
messenger;
simonic48@yahoo.com

Chose the language and you can translate this forum!
Ultimele subiecte
» Buna Ziua
Relaxation Massage Lotion EmptyLun Aug 11, 2014 8:51 am Scris de Doina.

» Produsele Forever in Top 10
Relaxation Massage Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 9:29 pm Scris de Admin

» Produsele Forever si pentru animale
Relaxation Massage Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 9:21 pm Scris de Admin

» Tarile pe care le sponsorizez!
Relaxation Massage Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 9:01 pm Scris de Admin

» FEBRUARIE 2014
Relaxation Massage Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 8:39 pm Scris de Admin

» Vital5
Relaxation Massage Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 2:10 am Scris de Admin

» Oferta de la Centurion Leaders
Relaxation Massage Lotion EmptyMier Feb 12, 2014 4:43 am Scris de Admin

» Sonya Skin Care Kit
Relaxation Massage Lotion EmptyMar Feb 11, 2014 10:40 am Scris de Admin

» Preturi Distribuitor si Preturi Consumator
Relaxation Massage Lotion EmptyLun Feb 10, 2014 11:20 am Scris de Admin

Free Web Counter
CALENDAR ORTODOX
Promovare Site

Like us on Lacartes.com

Relaxation Massage Lotion

In jos 
AutorMesaj
Admin
.
Admin

Data de inscriere : 21/11/2013

Relaxation Massage Lotion Empty
MesajSubiect: Relaxation Massage Lotion   Relaxation Massage Lotion EmptyLun Noi 25, 2013 2:21 am

Relaxation Massage Lotion 1270819372.74

Forever Living Products a combinat proprietăţile calmante şi regenerante ale plantei Aloe vera cu uleiuri esenţiale, ceai alb şi extracte din fructe într-o loţiune pentru masaj emolientă, cu textură non-grasă, ideală pentru a folosirea după baie / duş cu Relaxation Bath Salts şi Relaxation Shower Gel.
În gelul stabilizat de Aloe vera, renumit pentru proprietăţile sale de calmare şi hidratare, am adăugat lavandă şi ceai alb. Lavanda este ideală pentru relaxare, iar ceaiul alb conferă loţiunii o aromă proaspătă  şi revigorantă. Uleiul esenţial din muguri de bergamotă, alături de extractul de castravete completează formula acestei loţiuni intens emoliente.
Relaxation Massage Lotion de la Forever este modul ideal de a încheia o zi agitată şi supraaglomerată. Nu trebuie decât să aplici loţiunea pe piele şi să masezi uşor, iar grijile tale vor dispărea ca prin farmec.
INGREDIENTE
Aloe Barbadensis Gel (Gel stabilizat de Aloe vera), apă, C12-15 alchilbenzoat, ulei din seminţe de floarea soarelui (Helianthus Annuus), etilhexil palmitat, gliceril stearat SE, gliceril stearat, PEG-100 stearat, ciclometiconă, dimeticonă PEG/PPG-18/18, ulei de lavandă (Lavandula Angustifolia), ulei de bergamotă (Citrus Aurantium Bergamia), ulei din scoarţă de cedru (Cedrus Atlantica Bark), extract din frunze de ceai alb (Camellia Sinensis), extract de castravete (Cucumis Sativus), extract din scoarţă de Mimosa tenuiflora, glicerină, arginină, acetat de tocoferil, retinil palmitat, polisorbat 20, carbomer, acid copolimer gliceril acrilat/acrilic, butilenglicol, trietanolamină, copolimer PVM/MA, copolimer, hidroxietilceluloză, fenoxietanol, metilizotiazolinonă, EDTA disodic, parfum.
CONŢINUT
Volum net: 192 ml

MOD DE UTILIZARE
După baie sau duş cu Relaxation Bath Salts şi Relaxation Shower Gel, uscaţi pielea prin tamponare uşoară cu un prosop moale, lăsând-o uşor umedă. Pentru un efect relaxant şi o piele mătăsoasă, aplicaţi Relaxation Massage Lotion şi masaţi uşor până la absorbţia completă.

Cod: #288

PRET CONSUMATOR 105.61 RON

CUMPARA CU 15% MAI IEFTIN AICI

Sus In jos
https://aloevera.all-up.com

Relaxation Massage Lotion
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Relaxation Shower Gel
» Relaxation Bath Salts
» Aloe Lotion
» Aloe Firming Day Lotion
» Aloe Heat Lotion

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever :: Ingrijirea pielii (corp) :: Relaxation Massage Lotion-
Mergi direct la: