Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever

CU SI DESPRE PRODUSE FLP- INSCRIERE GRATUITA-INCEPE PROPRIA AFACERE

Acasa  Portal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CONTACT  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
PENTRU COMENZI DIN STRAINATATE LUATI LEGATURA CU ADMINISTRATORUL! AI GRIJA DE SANATATEA TA DAR SI DE BUZUNARUL TAU!PENTRU RELATII SUPLIMENTARE CONTACTATI ADMIN SITE LA MAIL simonic48@yahoo.com sau MESAJ IN FORUM LA PRODUSUL RESPECTIV-PENTRU A NAVIGA MAI USOR VA RECOMANDAM SA VA INREGISTRATI!
ID.400-000-538-363
messenger;
simonic48@yahoo.com

Chose the language and you can translate this forum!
Ultimele subiecte
» Buna Ziua
Aloe Lotion EmptyLun Aug 11, 2014 8:51 am Scris de Doina.

» Produsele Forever in Top 10
Aloe Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 9:29 pm Scris de Admin

» Produsele Forever si pentru animale
Aloe Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 9:21 pm Scris de Admin

» Tarile pe care le sponsorizez!
Aloe Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 9:01 pm Scris de Admin

» FEBRUARIE 2014
Aloe Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 8:39 pm Scris de Admin

» Vital5
Aloe Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 2:10 am Scris de Admin

» Oferta de la Centurion Leaders
Aloe Lotion EmptyMier Feb 12, 2014 4:43 am Scris de Admin

» Sonya Skin Care Kit
Aloe Lotion EmptyMar Feb 11, 2014 10:40 am Scris de Admin

» Preturi Distribuitor si Preturi Consumator
Aloe Lotion EmptyLun Feb 10, 2014 11:20 am Scris de Admin

Free Web Counter
CALENDAR ORTODOX
Promovare Site

Like us on Lacartes.com

Aloe Lotion

In jos 
AutorMesaj
Admin
.
Admin

Data de inscriere : 21/11/2013

Aloe Lotion Empty
MesajSubiect: Aloe Lotion   Aloe Lotion EmptyMar Noi 26, 2013 10:52 pm

Aloe Lotion 1270820954.68

Unul dintre produsele reprezentative ale Forever Living Products, Aloe Lotion  este o emulsie excelentă, cu multiple întrebuinţări. Conţine ulei de jojoba şi vitamina E pentru  hidratarea şi catifelarea pielii. Colagenul şi elastina sunt adăugate formulei pentru a menţine epiderma netedă şi suplă. Este alegerea ideală pentru tenurile uscate, congestionate, expuse intemperiilor.
Delicat parfumată, Aloe Lotion asigură o hidratare de lungă durată şi restabileşte rapid pH-ul cutanat precar al epidermelor sensibile, pentru a le menţine moliciunea şi supleţea.
Formula sa, realizată cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră din domeniul îngrijirii pielii, va face ca Aloe Lotion să aibă efecte excepţionale la nivelul tenului sau corpului.
INGREDIENTE
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, propilenglicol, acid stearic, gliceril-stearat, trietanolamină, alcool cetilic, ulei din miez de sâmbure de caise (Prunus armeniaca), vaselină, lanolină, ulei din seminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), colagen solubil, elastină hidrolizată, tocoferol (vitamina E naturală), acid oleic, stearil-stearat, dietilhexiladipat, etilhexilstearat, etilhexilpalmitat, PEG-100 stearat, hialuronat de sodiu, PCA sodic, extract din flori de romaniţă (Anthemis nobilis), alantoină, lanolinalcool, acid ascorbic, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, parfum.
CONŢINUT
Volum net: 118 ml
MOD DE UTILIZARE 
Se va aplica pe epiderma curată, oriunde este nevoie. Cele mai bune rezultate se vor obţine prin masare uşoară până la pătrunderea completă în piele. Se va repeta aplicarea, dacă este cazul.
Cod: #062
PRET CONSUMATOR 74.33 RON
CUMPARA cu 15% mai ieftin AICI
Sus In jos
https://aloevera.all-up.com

Aloe Lotion
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Aloe Firming Day Lotion
» Aloe Heat Lotion
» Aloe Moisturizing Lotion
» Aloe Sunless Tanning Lotion
» Relaxation Massage Lotion

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever :: Ingrijirea pielii (corp) :: Aloe Lotion-
Mergi direct la: