Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever

CU SI DESPRE PRODUSE FLP- INSCRIERE GRATUITA-INCEPE PROPRIA AFACERE

Acasa  Portal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CONTACT  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
PENTRU COMENZI DIN STRAINATATE LUATI LEGATURA CU ADMINISTRATORUL! AI GRIJA DE SANATATEA TA DAR SI DE BUZUNARUL TAU!PENTRU RELATII SUPLIMENTARE CONTACTATI ADMIN SITE LA MAIL simonic48@yahoo.com sau MESAJ IN FORUM LA PRODUSUL RESPECTIV-PENTRU A NAVIGA MAI USOR VA RECOMANDAM SA VA INREGISTRATI!
ID.400-000-538-363
messenger;
simonic48@yahoo.com

Chose the language and you can translate this forum!
Ultimele subiecte
» Buna Ziua
Aloe Firming Day Lotion EmptyLun Aug 11, 2014 8:51 am Scris de Doina.

» Produsele Forever in Top 10
Aloe Firming Day Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 9:29 pm Scris de Admin

» Produsele Forever si pentru animale
Aloe Firming Day Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 9:21 pm Scris de Admin

» Tarile pe care le sponsorizez!
Aloe Firming Day Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 9:01 pm Scris de Admin

» FEBRUARIE 2014
Aloe Firming Day Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 8:39 pm Scris de Admin

» Vital5
Aloe Firming Day Lotion EmptyMier Apr 30, 2014 2:10 am Scris de Admin

» Oferta de la Centurion Leaders
Aloe Firming Day Lotion EmptyMier Feb 12, 2014 4:43 am Scris de Admin

» Sonya Skin Care Kit
Aloe Firming Day Lotion EmptyMar Feb 11, 2014 10:40 am Scris de Admin

» Preturi Distribuitor si Preturi Consumator
Aloe Firming Day Lotion EmptyLun Feb 10, 2014 11:20 am Scris de Admin

Free Web Counter
CALENDAR ORTODOX
Promovare Site

Like us on Lacartes.com

Aloe Firming Day Lotion

In jos 
AutorMesaj
Admin
.
Admin

Data de inscriere : 21/11/2013

Aloe Firming Day Lotion Empty
MesajSubiect: Aloe Firming Day Lotion   Aloe Firming Day Lotion EmptySam Noi 23, 2013 5:03 am

Aloe Firming Day Lotion 1363865413.1342
Firming Foundation Lotion, emulsie ultraperformantă destinată îngrijirii tenului, creată special pentru  Programul Aloe Fleur de Jouvence. Ideală pentru protejarea tenului faţă de acţiunea factorilor de mediu  pe parcursul zilei. La realizarea acestui produs de excepţie, ce reduce efectul trecerii anilor şi contribuie la redarea fermităţii, texturii şi granulaţiei, s-au împletit cunoştinţele dermatologilor şi arta cosmetologilor. Rezultatul este o formulă protectoare, ce constituie o excelentă bază de machiaj.
Emulsia conţine gel stabilizat de Aloe vera, agenţi de hidratare, umectare şi refacere, precum şi colagen şi elastină cu rol în menţinerea prelungită a  structurii pielii şi a aspectului său tânăr.
De asemenea, produsul conţine un factor de protecţie faţă de efectele nocive ale factorilor de mediu şi poluanţilor ce provoacă îmbătrânire cutanată precoce, precum şi vitaminele A, C şi E.
INGREDIENTE
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, propilenglicol, glicerilstearat, metil-glucet-20, acid stearic, gliceret-26, tridecilstearat, PEG-100-stearat,  hialuronat de sodiu, colagen solubil, elastină hidrolizată, PCA sodic, lactat de sodiu, tocoferol (vitamina E naturală), scualen, pantenol (provitamina B5),  extract din flori de romaniţă (Anthemis nobilis), retinil palmitat (vitamina A palmitat), hidroxietilceluloză, trietanolamină, carbomer, acid ascorbic (vitamină C), alcool cetilic, alantoină, diazolidiniluree, EDTA disodic, metilparaben, propilparaben, parfum.
CONŢINUT
Volum net: 59 ml
MOD DE UTILIZARE
Se aplică uşor, cu ajutorul degetelor la nivelul ansamblului faţă-gât-decolteu. Numai după ce emulsia va fi complet absorbită de piele se vor aplica fondul de ten sau alte produse de make-up.
Aloe Firming Day Lotion
Cod: #340
PRET CONSUMATOR 94.36 RON

CUMPARA cu 15% mai ieftin AICI
Sus In jos
https://aloevera.all-up.com

Aloe Firming Day Lotion
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Aloe Lotion
» Aloe Heat Lotion
» Aloe Moisturizing Lotion
» Aloe Sunless Tanning Lotion
» Relaxation Massage Lotion

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magazin Online Cu REDUCERE 15% Produse Forever :: Ingrijirea Pielii(Ten) :: Aloe Firming Day Lotion-
Mergi direct la: